Een keuze voor CD&V is het enige alternatief voor Paars-Groen

Na 44 maanden Paars-Groen beleid komt de aap uit de mouw en wordt de rekening gepresenteerd. Elke dag verschijnen artikels over blunders van de regering, over ruzie tussen ministers. De arrogantie van de macht is een rode (of blauwe) draad doorheen deze coalitie. Zonder leedvermaak over de affaires-Goovaerts en –Beysen: de VLD oogst wat ze zelf gezaaid heeft!

Indien men een dergelijk Paars-Groen beleid wil afkeuren, dan is er slechts één alternatief: kiezen voor CD&V. Enkel CD&V kan de Paars-Groene meerderheid veranderen.

In tegenstelling tot de Paars-Groene partijen, heeft CD&V geen verborgen agenda. CD&V zal na de verkiezingen aan tafel gaan zitten met de (democratische) winnaars, én met de partijen die terug willen besturen in het algemeen belang: geen showpolitiek, geen verdeling van lucratieve postjes, maar wel dossiermatig, zonder franje maar deskundig! 

Een nieuwe Paars-Groene periode zal terug borg staan voor emo- en televisiepolitiek, met veel woorden maar zonder daden, met veel “open-debat”, maar zonder coherente visie. Een beleid dat echte zorg voor de mensen mist.